пʼятницю, 23 січня 2009 р.

СТАН ПРОБЛЕМИ ЩОДО РОЗРОБКИ СЕНСОРІВ ФІЗИЧНИХ ВЕЛИЧИН ТА АНАЛІЗ ЇХ ПАРАМЕТРІВ І ХАРАКТЕРИСТИК

Розвиток нових галузей науки і техніки на сучасному етапі (ракетно-космічна і авіаційна техніка, кріогенна техніка, кріоенергетика та ін.) висуває на перший план проблему створення мініатюрних високочутливих сенсорів механічних і теплових величин, працездатних в широкому діапазоні температур та при дії сильних магнітних полів.

У цьому щоденнику проведено дослідження, систематизацію та аналіз сенсорів теплових і механічних величин відомих світових та вітчизняних виробників; розглянуто існуючі сенсори на основі ниткоподібних кристалів та структур кремній на діелектрику. Показано проблеми і основні напрямки розвитку сучасної сенсорної електроніки та перспективи розробок вітчизняних сенсорних пристроїв. Особливу увагу звернуто на інтелектуальні сенсори.

1 коментар:

  1. я хочу поділитися своїм свідченням про те, як пан. Бенджамін допоміг мені позику у розмірі 2 000 000,00 доларів для фінансування мого проекту вирощування марихуани. Я дуже вдячний і пообіцяв поділитися цією законною фінансовою компанією з усіма, хто шукає спосіб розширити свій бізнес-проект. . фінансова компанія. всі, хто звертається за фінансовою підтримкою, повинні зв’язуватися з ними за адресою 247officedept@gmail.com. Пан Бенджамін також працює у WhatsApp + 1-989-394-3740, щоб полегшити завдання будь-якому заявнику.

    ВідповістиВидалити